Hantverksmässigt tillverkade pizzabottnar 100% Made In ITALY

Våra mjölsorter är GMO-fria, stenmalda, icke-rekonstituerade, oblekta, obromatiserade. Vi använder typ 0 och typ 1 mjöl, fullkornsmjöl och antika italienska spannmål – dessa är vår ingredienser! I all vår deg använder vi vår egna naturjäst och surdegskultur, som tillsammans med en lång jäsning mellan 24-48 timmar säkerställer att vår pizzabotten blir luftig och lättsmält. Alla våra pizzabottnar är utbakade för hand och uteslutande producerade i Italien.

PIZZABOTTEN ROMANA

Knaprig på utsidan och mjuk på insidan med tydlig kant och ljuvlig doft. Hantverksmässigt tillverkad i vårt bageri i Rom, utbakad för hand. Utan tvekan en av marknadens finaste pizzabottnar.

Om degen:

Jäst i 24 timmar, blandning av vetemjöl typ 0 samt vetemjöl på fullkorn. Noggrant utbakad för hand.

Tillgängliga diametrar:
33 cm · 30 cm · 22 cm · 60×30 cm

Pinsa Premium

Knaprig på utsidan och mjuk på insidan med tydlig kant och ljuvlig doft. Hantverksmässigt tillverkad i vårt bageri i Rom, utbakad för hand. Superprodukt att serveras hel eller portionsvis som flatbread eller pizzabuffét.

Om degen:

Jäst i 24 timmar, blandning av vetemjöl typ 0 samt vetemjöl på fullkorn. Noggrant utbakad för hand.

Tillgängliga storlekar:
30 cm · 32×20 cm · 25×15 cm

PIZZABOTTEN GLUTENFRI MED FOLIEFORM

Då efterfrågan på kvalitativa glutenfria produkter ökar ständigt är vi mycket stolta över att kunna erbjuda färdigutbakad pizzabotten av högsta kvalitét – MADE IN ITALY!

Tillgängliga diametrar:
30 cm

Focaccia

Förgräddad focacciabas som passa utmärkt att fyllas som “macka” eller skiva som matbröd.

Tillverkad vid vårt bageri i Milano – utbakad för hand direkt i plåten med en härlig doft och spänst. Tack vare ett unikt recept och jäsning i 24 tummar blir brödet extremt lätt och smakrikt.

Går utmärkt att värma upp.

Utan tvivel marknadens bästa pan pizza/focaccia för Ho-Re-Ca.

Tillgängliga storlekar:
30×40 cm · 60×40 cm

FAQ

Vad är ”SURDEG”?

Surdeg är naturlig flytande jäst.
Jästens uppgift är att öka degens volym.
Jästen gör att degen expanderar eller stiger tills den når en lätt och luftig konsistens vilket ger smak och arom till våra pizzabottnar.

Varför minst 24 timmars jäsning?

Det är helt avgörande för att göra en perfekt pizza! Hur många gånger har du inte tänkt: ”Nu åt jag pizza … och känner mig svulllen i magen, törstig och kan inte smälta maten.”

En bra pizza får dig inte att känna så!

Men varför händer det så ofta? Svaret är enkelt: dålig och för kort jäsning av degen.

En perfekt pizzadeg skapas med lång jäsning (minst 24 timmar) vilket garanterar en perfekt pizza som är lätt att smälta!