VAD ÄR FÄRDIGUTBAKAD PIZZABOTTEN?

Färdigutbakad pizzabotten är helt enkelt en pizza-degbulle som redan bakats ut, en ”tom” pizza som är färdig att fyllas med önskade ingredienser.

Pizzabagarens jobb är således redan gjort och kvar återstår för dig endast att fylla och grädda – i pizzaugn eller med spade och en bra plåt i varmluftsugn.

Restaurang, pizzeria, bar, café eller pub… oavsett din inrikting kan du nu på ett enkelt och ekonomiskt sätt servera riktig pizza.

Alla våra produkter är ”Made in Italy”, noggrant utvalda bland Italiens bästa leverantörer. Våra produkter är hantverksmässigt gjorda för hand och erbjuds både som färsk- och frysvara.

Här ser du hur man gör!

RIKTIG PIZZA I 4 ENKLA STEG

1. Ta fram pizzabotten ur kylen eller frysen

2. Läg på dina favoriter

3. Grädda i några minuter

4. Servera!

FÖRDELARNA

FAQ

Färdigutbakad pizzabotten är helt enkelt en pizza-degbulle som redan bakats ut, en ”tom” pizza som är färdig att fyllas med önskade ingredienser. Pizzabagarens jobb är således redan gjort och kvar återstår för dig endast att fylla och grädda – i pizzaugn eller med spade och en bra plåt i varmluftsugn.

Vi rekommenderar användning av riktig pizzaugn, dock går de flesta av våra produkter att grädda i professionell varmluftsugn med en bra pizzaplåt* och pizzaspade. *Vi rekommenderar Pizza/Grillplåt från RATIONAL.

Absolut, ja! Alla våra produkter är skiljer sig tydligt från billigare industriprodukter. De genomgår en naturlig jäsningsprocess i mellan 48-72 timmar för att därefter strikt bakas ut för hand av italienska ”pizzaiolos”.

Vi har både färska produkter med en hållbarhet på 40-60 dagar och frysta produkter med 6-12 månaders hållbarhet.

Nej, då inget mjöl behövs tillsättas behövs inget tillstånd eller separat hantering.

Nej, den är färdigjäst och skall bara fyllas och gräddas!

SÅ HÄR GÖRS VÅRA PIZZABOTTNAR